Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat
Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat
Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat
0 Review | Review toevoegen
✔ Merk: Thule ✔ Inhoud: 450L ✔ Maximaal laadvermogen: 75 kg ✔ Afmetingen: 190 x 84 x 46 cm ✔ Eigen gewicht: 18,7 kg

Artikelnummer

635700

Verzendkosten

€ 17,50

Standaard levertijd

2 - 4 werkdagen

€ 589,00
€ 549,00
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat

De Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, uitstekend design en het gebruiksgemak van de dakkoffer. Ook heeft Thule de veiligheid van de dakkoffers hoog in het vaandeel staan bij het produceren ervan en zijn alle Thule modellen gemaakt van sterk ABS-kunststof waardoor je jouw spullen gegarandeerd veilig kunt vervoeren.

Thule zorgt met het aerodynamische design van alle dakkoffers dat het brandstofgebruik laag is en er weinig windgeruis te horen is. Verder zijn alle Thule dakkoffers voorzien van gepatenteerde bevestigingssystemen, namelijk; Easy-Snap, Fast-Click en/of Power-Click. Deze bevestigingssystemen zijn snel en eenvoudig te monteren op de dakdragers waardoor je veilig op reis kan met jouw dakkoffer. 

Waar is deze Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat geschikt voor

De Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat is uiterst geschikt voor vervoeren van extra bagage. Zo kan een dakkoffer multifunctioneel zijn en van pas komen voor zowel een skivakantie als weekend weg, strandvakantie, kampeervakantie en meer. Om een dakkoffer te bevestigen op jouw auto dient je dakdragers te hebben. Ook is het verstandig om vooraf op te meten welke maat dakkoffer je nodig heeft. Dit kan je eenvoudig doen door de achterklep open te zetten en vanaf dat punt te meten naar het voorraam van jouw auto. Vervolgens tel je daar 10/15 centimeter bij op en weet je de ideale lengte van de dakkoffer. 

Voor het laden van jouw dakkoffer geldt een belangrijke regel, namelijk; 50 procent tussen de dragers (midden van de koffer), 25 procent in de neus en 25 procent in de achterkant van de dakkoffer. Kijk in de gebruiksaanwijzing voor eventuele aanvullingen omtrent het laden. De dakkoffer zorgt voor extra ruimtebagage tot 75 kilo en daarom advisteren wij je om de zware bagage in de auto te laden en de lichte bagage in de dakkoffer te leggen. Ook is het verstandig om alle spullen in (reis)tassen te doen, zo blijven jouw spullen compacter en beter beschermt tegen eventueel binnendringed vocht in jouw dakkoffer.  

Tot slot is de Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat geschikt om vijf tot zeven paar ski's te vervoeren die een maximale lengte hebben van 175 centimer. 

Voordelen van deze Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat

De Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat heeft verschillende voordelen, namelijk;

✔ Beiden kanten te openen
✔ Vervoeren van extra bagage
✔ Lager brandstofverbruik door het aerodynamische design 
✔ Hoogwaardige kwaliteit (ABS-kunststof)
✔ Eenvoudige montage door gepatenteerde bevestigingssystemen

Inhoud van de verpakking Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat

✔ 1x Thule Force XT L dakkoffer 450 liter Black mat
✔ 2x sleutels
✔ Bevestigingssystemen 
✔ Handleiding

Het Zweedse bedrijf Thule is opgericht in 1942 en is al jarenlang de nummer 1 in de dakkofferwereld. Thule onderscheidt zich met hoogwaardige kwaliteit, veiligheid, aerodynamische design en gebruiksgemak van de concurrentie. Ook heeft Thule gepatenteerde bevestingssystemen die zorgen dat de dakkoffer muurvast zit op de dakdragers. 

Voordelen bij Dakdragerspecialist

✔ Jarenlange ervaring!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Groot assortiment, snelle levering!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, onze specialisten
staan voor je klaar!