Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen
Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen
Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen
1 Review | Review toevoegen
✔ Merk: Aguri ✔ Kantelbaar✔ Draagvermogen: 60 kg ✔ 3 jaar garantie

Artikelnummer

Active bike 2 alu

Verzendkosten

€ 9,95

€ 359,00
Prijs per stuk

Voorraad :

 

Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen

Ben je op zoek naar een zeer stabiele fietsendrager voor jouw elektrische fietsen? Een fietsendrager die makkelijk is in het gebruik, eenvoudig te monteren is en waar veel aan te verstellen valt? Dan zal je zeer tevreden zijn met de aguri Active Bike elektrische fietsendrager. 

Waar is deze Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen geschikt voor

Deze Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen is ook geschikt voor de speciale trekhaken die geleverd worden op hybride en elektrische auto's (RMC 1 en 2). De Aguri Active E-Bike is ontworpen om het vervoer van elektrische fietsen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met zijn platformontwerp en verstelbare wielgoten biedt hij een stabiele en veilige pasvorm voor verschillende fietsmaten en -stijlen. Of je nu een mountainbike, racefiets of trekkingfiets hebt, deze fietsendrager kan het aan.

Dankzij het slimme kantelsysteem heb je nog steeds toegang tot de kofferbak van je voertuig, zelfs wanneer de fietsen op de drager zijn gemonteerd. Dit bespaart tijd en gedoe, zodat je snel en gemakkelijk op weg kunt naar je favoriete fietsroutes.

Voordelen van deze Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen

Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is de Aguri Active E-Bike gebouwd om lang mee te gaan. Hij is bestand tegen de uitdagingen van langdurig gebruik en biedt betrouwbare prestaties, kilometer na kilometer. Of je nu op weg bent naar de bergen voor een uitdagende rit of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht in de natuur, de Aguri Active E-Bike staat altijd voor je klaar. Bestel vandaag nog en ontdek zelf het gemak en de veelzijdigheid van deze hoogwaardige fietsendrager.

  • Kantelbare fietsendrager van Aguri
  • Draagvermogen: 60 kg 
  • TÜV-gekeurd en getest
  • Montage op trekhaak, ook voor hybride en elektrische auto's (RMC 1 en RMC 2)
  • Geschikt voor e-bikes
  • Stevige verschuifbare wielhouders
  • Tandriemen (straps) om wielen vast te zetten
  • Afstand tussen de wielgoten is 180 mm 
  • Compacte framehouders met flexibele vulling om krassen op fietsframes te voorkomen
  • Diameter fietsframe: min: 20 mm, max: 80 mm 
  • Eigen gewicht: 19,5 kg 
  • Standaard geleverd met 13-polige stekker
  • Slot voor drager en fietsen
  • Optioneel te bestellen, oprijgoot

Klaar om je fietsavonturen naar een hoger niveau te tillen? Kies voor de Aguri Active E-Bike en geniet van veilig en gemakkelijk fietsvervoer, waar je ook naartoe gaat.

Inhoud van de verpakking Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen

✔ 1x Fietsendrager Aguri Active Bike - elektische fietsen 
✔ Handleiding

Aguri: Dé expert in hoogwaardige fietsendragers en dakdragers. De producten van Aguri zijn het resultaat van toewijding aan innovatie en kwaliteit. Aguri streeft naar tevredenheid van elke klant met uitstekende service en ondersteuning.

Voordelen bij Dakdragerspecialist.nl

✔ Jarenlange ervaring!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Groot assortiment, snelle levering!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!

Sorteren op:

Review toevoegen
B. Schot - 08-03-2024 08:27

Eenvoudig te monteren , degelijke fietsendrager.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, onze specialisten
staan voor je klaar!