Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas

0 Beoordelingen
218,95 incl. btw
184,00
Prijs per Complete set
Op voorraad
Verzendkosten € 9,95
Standaard levertijd Bestel nu vóór 16:00, de volgende werkdag in huis!

Productnummer: 284>FAR-BS73+130-wing-zwart

Productomschrijving

Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas

Deze Farad dakdragers zijn specifiek voor de glad dak. De dakdragers hebben een perfecte pasvorm en een hoogwaardige afwerking. Met het geïntegreerde slot zijn de dakdragers eenvoudig afsluitbaar. Deze BS-wingbarset van Farad is de ideale oplossing om een dakkoffer te vervoeren op het dak. Wingbar heeft het voordeel dat het aerodynamischer is dan de stalen variant.

Waar zijn deze Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas geschikt voor

Deze Farad BS-wingbar dakdragers zijn door hun hoge draagvermogen (100kg) uiterst geschikt voor het vervoeren van dakkoffers. Deze dakdrager is voorzien van een t-gleuf waardoor het mogelijk is om een fietsendrager, skidrager of andere accessoires door middel van de t-adapter in de dakdragerstang te schuiven.

Voordelen van deze Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas

De Farad wingbar dakdragers hebben de perfecte pasvorm voor jouw Volkswagen Polo. De van wingbaar (aluminium) gemaakte dakdrager stangen zijn voorzien van stevige voeten, deze klemmen perfect om je glad dak. De dakdragers zijn eenvoudig en snel te monteren op je dak. De wingbar stang is wel een stuk breder dan de meeste andere dakdragers, namelijk 8 centimeter. Dat betekent dat premium bevestigingssystemen van de dakkoffer makkelijk passen, maar de meeste u-beugels passen niet.

Inhoud van de verpakking Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas

✔ 2x wingbar (aluminium) dragerstangen met afdekdoppen
✔ 4x voeten
✔ Afdichtrubbers voor dragerstangen
✔ In elke doos de benodigde handleidingen en onderdelen voor montage

Het bedrijf Farad(world) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de auto-industrie. De producten worden gemaakt in Italië, Farad heeft zich bewezen als partner en maakt producten voor verschillende autofabrikanten. Zo is Farad gespecialiseerd in dakkoffers en dakdragers. Farad positioneert zich om de hoogwaardige kwaliteit en herkenbaarheid van het product.

Geschikt voor

Automerk: Volkswagen
Automodel: Polo
Carrosserie: 3 deurs hatchback
Bouwjaar vanaf: 2009 t/m 2017
Daktype: Glad dak

Specificaties Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas

TUV gekeurd : Ja
Voldoet aan City Crashtest : Ja
Afsluitbaar : Ja
Sloten inbegrepen : Ja
Max. draagvermogen (kg) : 100
Geschikt voor T-adapters : Ja
Afm. stangen (LxBxH) (mm) : 130x80x26
Materiaal dakdragerstangen : Aluminium
Garantie : 2 jaar


Dakdragerspecialist uit ‘s-Hertogenbosch is al jaren een betrouwbare en goed presterende van diverse online verkoopplatformen. Al vele klanten hebben bij ons naar volle tevredenheid reis accessoires voor de auto aangeschaft. Koop je bij ons dan koop je een product waar je jarenlang plezier aan zult beleven!

Natuurlijk heb je het recht om het ongebruikte artikel binnen de geldende retourtermijn zonder opgaaf van reden terug te sturen en jouw geld terug te krijgen.

Voordelen bij Dakdragerspecialist

✔ Groot assortiment!
✔ 14 dagen retourtermijn!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Hoogwaardige kwaliteit!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Dakdragers Volkswagen Polo 3 deurs hatchback 2009 t/m 2017 - Wingbar zwart - inclusief dakdrager opbergtas
Laat een review achter
Versturen

Heb je vragen?

Stel ze gerust, onze specialisten
staan voor je klaar!